Heb je jezelf overbelast tijdens en kamp je met een blessure? Dat is natuurlijk heel vervelend! Omdat we je graag snel weer op de mat zien, bieden we je een gratis spreekuur fysiotherapie aan.

Schermafbeelding 2024 04 18 om 10 v2.22.02

Wekelijks spreekuur

Onze fysiotherapeut, Joost, is wekelijks in Bruut te vinden om je te helpen op voornamelijk dinsdagen en woensdagen. Naast traditionele fysiotherapie biedt Niels ook Osteopathie aan.

 

Tijdens het spreekuur bij Bruut krijg je (kosteloos) een snelle check van je klacht en krijg je advies over een eventueel behandeltraject. De data waarop de spreekuren plaatsvinden, zijn binnenkort te vinden op de website. Aanmelden voor het spreekuur is verplicht.

  

AANMELDEN SPREEKUUR

Meld je aan via DEZE LINK. Weet je inmiddels wie Joost is? Je mag hem ook altijd even aanspreken als hij zelf aan het klimmen is. Vindt hij helemaal niet erg. Sterker nog, Joost helpt je graag! 

 

VERVOLGTRAJECT

Is een vervolgtraject nodig? Dan kan je dit in overleg met Joost verder inplannen. Dit traject kan eventueel ook bij Bruut plaatsvinden. De kosten voor je behandelingen worden (grotendeels) vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt.

 

EVEN VOORSTELLEN

Joost van den Broek, oftewel ‘Team Fysio Bruut’, is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Inmiddels heeft hij dus alweer zo’n vijftien jaar ervaring. Zo’n zeven jaar geleden ontdekte Joost wat boulderen is en sindsdien heeft hij het virus te pakken! 

Om nu mijn werk en hobby te kunnen combineren is enorm leuk en Ik heb enorm veel zin om alle boulderaars te helpen klachtenvrij te klimmen!

Joost heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de revalidatie van sportblessures en is ook manueel therapeut. Manuele therapie wordt vooral toegepast bij functiestoornissen van de gewrichten, spieren en zenuwen. 

 

VRAGEN?

Spreek Joost even aan, stel je vraag bij de bar in Bruut (Boulderhal) of mail/bel ons. We helpen je graag!