Flexibility & Recovery

Flexibility and Recovery is een zachte en herstellende vorm van Yoga.

 

Vrijheid in beweging

 

  • Wekelijkse lessen
  • Persoonlijke aandacht
  • Deelname door losse entree, strippenkaarten of een abonnement
  • Elke woensdag van 17:30 - 18:45 
Hero image

Flexibility & Recovery Yoga is een zachte en herstellende vorm van yoga, speciaal ontworpen om pijnlijke spieren te revitaliseren en diepere lagen van bindweefsel aan te pakken. Deze stijl richt zich op het bevorderen van flexibiliteit en het vergroten van de bewustwording van je houding, terwijl het tegelijkertijd helpt om opgebouwde spanning los te laten.

 

Tijdens een Flexibility & Recovery Yoga les wordt veel aandacht besteed aan langzame, bewuste bewegingen en diepe ademhalingstechnieken. De houdingen worden langer aangehouden, wat het lichaam de tijd geeft om volledig te ontspannen en dieper in de stretches te zakken. Deze aanpak helpt bij het verbeteren van de doorbloeding, het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en balans.

Geef je lichaam de kans om te herstellen en je flexibiliteit te verbeteren.

Deze vorm van yoga is ideaal voor mensen die herstellen van een blessure, last hebben van chronische spierspanning, of simpelweg hun flexibiliteit willen verbeteren zonder de intensiteit van meer dynamische yogastijlen. Flexibility & Recovery Yoga biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn. Of je nu een atleet bent die behoefte heeft aan herstel na een zware training, of iemand die op zoek is naar een zachte manier om spanning te verlichten, deze yoga stijl biedt een heilzame en rustgevende praktijk.

 

Let op: de les wordt in het Engels gegeven.

Onze interactieve agenda