Gratis proefles

Yoga is een holistische praktijk die lichaam en geest in balans brengt door middel van houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie; schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar het zelf.

 

Yoga. Uitproberen

 

  • Wekelijkse lessen
  • Persoonlijke aandacht
  • Keuze uit het gehele lesaanbod
  • Ontvang na je proefles 30% korting op je eerste 10-strippenkaart
Hero image

Ontdek de wereld van yoga met onze gratis proefles, waar je kunt kiezen uit verschillende stijlen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Of je nu je kracht en balans wilt verbeteren, je flexibiliteit en herstel wilt bevorderen, je fysieke en mentale grenzen wilt verleggen, of gewoon op zoek bent naar een kalmerende en traditionele yogabeoefening, wij hebben de juiste les voor jou.

 

Strength & Balance: Versterk je spieren en verbeter je balans in een dynamische les die geschikt is voor alle niveaus. Deze les combineert krachtige houdingen met gecontroleerde ademhaling om je fysieke en mentale kracht te vergroten.

 

Flexibility & Recovery: Geef je lichaam de kans om te herstellen en je flexibiliteit te verbeteren. Deze zachte en herstellende les richt zich op het loslaten van spanning en het revitaliseren van pijnlijke spieren, perfect voor herstel na inspanning.

 

Ashtanga: Daag jezelf uit met de gestructureerde en dynamische houdingen van Ashtanga Yoga. Deze intense praktijk volgt een vaste reeks houdingen die zowel fysieke kracht als mentale focus bevorderen.

 

Yoga Flow: Ervaar de vloeiende bewegingen van Vinyasa Yoga, waarbij elke houding wordt gesynchroniseerd met je ademhaling. Deze creatieve en dynamische les helpt je om kracht, behendigheid en lichaamsbewustzijn te vergroten.

 

Hatha Yoga: Verken de basisprincipes van yoga met Hatha Yoga, een traditionele en veelzijdige praktijk die de nadruk legt op balans, ademhaling en houdingen. Deze les is ideaal voor zowel beginners als gevorderden die hun techniek willen verfijnen.

 

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek welke yogastijl het beste bij jou past. Onze ervaren docenten begeleiden je stap voor stap en helpen je om het maximale uit je yogabeoefening te halen. Ontdek de voordelen van yoga voor je lichaam en geest en begin je reis naar een gezonder en meer gebalanceerd leven.

Onze interactieve agenda