Strength & Balance

 

Deze les legt de nadruk op fysieke en mentale kracht, aerobe conditie en flexibiliteit.

 

Kracht, balans, conditie.

 

  • Wekelijkse lessen
  • Persoonlijke aandacht
  • Deelname door losse entree, strippenkaarten of een abonnement
  • Elke maandag van 19:30 - 21:00 en zaterdag van 09:30 - 10:45
  • Les is in het engels
Hero image

Strength & Balance Yoga is ontworpen voor yogi van alle niveaus en biedt volop opties om de les aan te passen aan jouw behoeften

 

Ge├»nspireerd door Ashtanga Yoga legt het de nadruk op het versterken van je lichaam. Door het integreren van elementen uit Vinyasa Yoga, biedt Strength & Balance Yoga een creatieve en dynamische flow waarbij ademhaling, beweging en lichaamsbewustzijn centraal staan. Strength & Balance Yoga is ontworpen voor yogi van alle niveaus en biedt volop opties om de les aan te passen aan jouw behoeften

 

Tijdens een Strength & Balance Yoga les werk je aan het opbouwen van spierkracht, het verbeteren van balans en het vergroten van je flexibiliteit. De vloeiende bewegingen worden gesynchroniseerd met je ademhaling, wat helpt om een meditatieve staat te bereiken terwijl je fysiek wordt uitgedaagd. Deze combinatie van beweging en ademhaling zorgt ervoor dat je je lichaam op een bewuste en gecontroleerde manier gebruikt, wat bijdraagt aan een verbeterd lichaamsbewustzijn en co├Ârdinatie.

Versterk je spieren en verbeter je balans in een dynamische les die geschikt is voor alle niveaus.

Elke les biedt variaties van houdingen zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan jouw niveau en behoeften. Of je nu een beginner bent die zijn of haar basis wil versterken, of een gevorderde yogi die op zoek is naar een uitdagende workout. Door regelmatig deel te nemen aan deze lessen, vergroot je niet alleen je fysieke kracht en behendigheid, maar werk je ook aan het verbeteren van je mentale focus en veerkracht.

 

Strength & Balance Yoga helpt bij het bevorderen van een evenwichtige en gezonde levensstijl. Het is een uitstekende manier om je cardiovasculaire conditie te verbeteren, spieren te versterken en spanning in het lichaam los te laten. Of je nu je dagelijkse routine wilt aanvullen met een nieuwe uitdaging of op zoek bent naar een manier om meer balans en kracht in je leven te brengen, deze les biedt een holistische aanpak die zowel lichaam als geest ten goede komt.

Onze interactieve agenda