Yoga Flow

Beweeg vloeiend van de ene houding naar de andere, waarbij elke beweging is afgestemd op je ademhaling, alsof je in een continue stroom bent.

 

Dynamisch, vloeiend, ademhaling.

 

  • Wekelijkse lessen
  • Persoonlijke aandacht
  • Deelname door losse entree, strippenkaarten of een abonnement
  • Elke dinsdag van 19:30 - 21:00 en woensdag van 09:45 - 10:00
Hero image

Yoga Flow, ook wel bekend als Vinyasa Yoga, is een dynamische en vloeiende vorm van yoga waarbij de ademhaling wordt gesynchroniseerd met een reeks bewegingen. Deze stijl kenmerkt zich door een continue stroom van houdingen, waarbij elke beweging is afgestemd op een in- of uitademing. Vinyasa yoga biedt een harmonieuze balans tussen kracht, flexibiliteit en mindfulness.

 

Tijdens een Vinyasa yogales wordt vaak gestart met een rustige warming-up, gevolgd door een reeks van krachtige, vloeiende houdingen die geleidelijk in intensiteit toenemen. Elke les kan variëren, omdat er geen vaste reeks van houdingen is, waardoor elke sessie uniek is en de kans biedt om verschillende asana’s te verkennen. De dynamiek van Vinyasa yoga helpt niet alleen bij het opbouwen van fysieke kracht en uithoudingsvermogen, maar bevordert ook de concentratie en innerlijke rust.

Deze creatieve en dynamische les helpt je om kracht, behendigheid en lichaamsbewustzijn te vergroten.

Vinyasa yoga is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat de intensiteit en complexiteit van de houdingen kunnen worden aangepast aan het niveau van de beoefenaar. Deze stijl van yoga is bijzonder populair vanwege de combinatie van fysieke uitdaging en meditatie in beweging, wat resulteert in een holistische benadering van welzijn. Of je nu op zoek bent naar een energieke workout of een manier om stress te verminderen, Yoga Flow biedt een veelzijdige en bevredigende flow.

Onze interactieve agenda