Bij Bruut Yoga sta jij als beginnende of ervaren yogi in het middelpunt. Met onze uitdagende lessen en deskundige begeleiding brengen wij jou naar een hoger niveau, zowel fysiek als mentaal. We streven voortdurend naar verbetering en inspireren je graag!

 

Bruut Yoga creëert een ondersteunende en sociale omgeving waarin je zowel als beginnende en als ervaren yogi wordt begeleid en geïnspireerd op jouw reis naar innerlijke rust en verbetering.

In onze lessen ligt de nadruk op de fysieke aspecten van yoga zoals het vergoten van mobiliteit, flexibiliteit en kracht. In een rustgevende en gemoedelijke sfeer dagen we je fysiek uit. Inspanning en ontspanning zijn bij Bruut Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden.  

Inspanning en ontspanning zijn bij Bruut Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bruut Yoga is onderdeel van Boulderhal Bruut. Zowel met boulderen als met yoga willen wij je uitdagen en inspireren om jezelf lichamelijk en geestelijk te ontwikkelen. Profiteer van onze combi-abonnementen voor (onbeperkte) toegang tot yogalessen en bouldertrainingen en onbeperkt zelfstandig boulderen!